FAQ

 • Er det dyrere at have sit barn i Lundegårdens Frie Børnehave?
  Ja, det er lidt dyrere! 🙂 Generalforsamlingen i børnehaven har besluttet at taksten skal øges med kr. 128 i forhold til Greve Kommunes børnehave takst, så selve taksten for børnehavepladsen koster kr 1.751,- pr. måned (der kommer madordning oven i prisen). Der er søskenderabat på lige fod med de kommunale institutioner. Har man fuld eller delvis friplads, så gælder det også i Lundegårdens Frie Børnehave. Og så skal du oveni købet ikke medbringe bleer, hvis dit barn bruger ble – dem leverer Lundegårdens Frie Børnehave.
 • Er der madordning?
  Pr. 1. januar 2016 har børnehaven en madordning, som dækker morgenmad, mellemmad, frokost og eftermiddagsmad (dvs. fuld forplejning). Madordningen har høj kvalitet, og målet er at 80-90% af maden er økologisk. Da flertallet af børnehavens forældre har stemt for en madordning, så er madordningen obligatorisk for alle. Madordningen koster yderligere kr. 829,- pr. måned, som er ca. kr. 200,- dyrere end kommunale børnehave med frokost ordning.
 • Kan jeg få tilskud til friplads?
  Ja – fuldstændig som var vi en kommunal børnehave. Dog skal du være opmærksom på, at Greve Kommune kun yder et tilskud, der svarer til taksterne i kommunale børnehaver. Evt. difference i forhold til vores pris skal du selv afholde. For flere informationer, se vores Vilkår for optagelse 2015 her.
 • Kan vi stadig få søskende rabat?
  Ja  – fuldstændig som var vi en kommunal børnehave – for flere informationer, se vores Vilkår for optagelse 2015 her.
 • Er der søskende garanti?
  Ja, vi giver søskendegaranti i Lundegårdens Frie Børnehave – se vores Vilkår for optagelse 2015 her.
 • Mit barn har særlige behov. Kan vi få en støttepædagog?
  Ja, Greve Kommune stiller støtteressourcer såsom støttepædagoger, talepædagoger og børnepsykologer m.fl. til rådighed. Her udover har vi en privat børnepsykolog tilknyttet via vores paraplyorganisation Børneringen.
 • Er der krav om forældredeltagelse?
  Nej, der er ikke et krav. Men vi forventer, at du ved valget af en privat børnehave er indforstået med, at alle de opgaver vi selv kan bidrage med som forældre, er med til at skabe flere økonomiske muligheder for vores børn i hverdagen. Derfor er der en klar forventning om, at forældre inden underskrivelse af samarbejdsaftalen er indforstået med dette. Det kan fx være ved deltagelse på vores arbejdsdage, hjælp til at klippe hæk eller sætte en hylde op. Se vores nuværende Samarbejdsaftale 2015 her.
 • Hvad gør jeg, hvis mit barn bruger ble?
  Du behøver ikke selv at medbringe bleer i Lundegårdens Frie Børnehave. Vi sørger for at indkøbe bleer, og det koster ikke ekstra, hvis dit barn bruger ble.
 • Hvad med åbningstider?
  Vi har områdets bedste åbningstider! – Mandag til torsdag kl. 6.30 – 17.30 og fredag kl. 6.30 – 16.30.
 • Har I flere lukkedage end de kommunale institutioner?
  Nej, vi har selv valgt, at vi som udgangspunkt følger Greve Kommunes lukkedage.
 • Hvilke lukkedage har I?
  Det er på nuværende tidspunkt: Den 5. juni (Grundlovsdag); den 24.december (Juleaftensdag); Mandag, tirsdag og onsdag før påske; Fredag efter Kristi himmelfartsdag samt 27. december tíl 31. december (dagene mellem jul og nytår).